Första advent


Hej Hej bloggen! Ligger just nu i sängen och är jävligt trött.. Har pluggat Mikrobilogi i en timme nu, inte det roligaste. Min första advent har varit finfin! Dagen började med att jag och mamma åkte till  stan för shopping och en fika. Senare ikväll kom världens bästa syster på besök. Hon hade med sig Andra Avenyn säsong 2, en serie jag på senaste tiden har blivit jävligt såld på. Så resten av kvällen har spenderats med Mikrobilogi och några avsnitt av andra avenyn. Måste fortsätta plugga klart Mikrobilogi och sedan börja på Djursjukvård, vi har prov på tisdag... Puss på er!

“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.”


-

365 varv runt jorden


Just nu sitter jag hemma hos Elin! Vi väntar på att möta upp några andra från klassen för att sedan gå hem hit igen och äta. Ikväll blir det ju Hores show i globen med klassen. Ps. Det är mycket plugg i skolan så har inte så mycket tid över till bloggen.

I only cry in the rain


Förlåt för att jag inte uppdaterat något under helgen! Har bara njutit av att få ha några dagar off från skolan. Tänkte iallafall skriva lite om helgen. I fredags så var jag bara hemma med familjen. I lördags träffade jag upp Emma, Elin och Paula för att äta på tahi buffe. Vi hade det så jävla trevligt, älskar verkligen dom brudarna. På kvällen träffade jag Jonas och Sara och vi drog på en fest i lidingö. I söndags var jag och mamma i stan och shoppade, fick med mig ganska många saker. Senare på kvällen träffade jag Elina och Jonas, vi tog en promenad runt i Solna och bara pratade om allt. Det var min helg det. "Ville bara säga att jag gått ner 3 kg nu på ca: en månad!" Nu ska jag börja plugga till ett prov som vi har imorgon i Hund kursen. Puss på er!

-


Before I die I will